Sinds 1 januari 2020 heten we schermvereniging En Garde. We hebben na 40 jaar nieuwe, frisse statuten. PSV-schermen is opgeheven als schermvereniging en alle schermers zijn overgegaan naar schermvereniging En Garde. We hebben twee trainingslocaties in Veldhoven en in Eindhoven en twee trainingsdagen, maandag en donderdag. Er wordt getraind op alle wapens en in Eindhoven is er de mogelijkheid het rolstoelschermen te beoefenen. We hopen hiermee de schermvereniging voor Zuidoost Brabant te kunnen zijn, met aandacht voor alle takken van de schermsport.

Begin dit jaar zal de eerste Algemene Ledenvergadering plaatsvinden, waarbij het nieuw logo gepresenteerd wordt. Vanaf dan zullen ook de nieuwe website en mailadressen in gebruik genomen worden.

Op sommige plaatsen zul je nog even de oude namen van de schermverenigingen tegenkomen.