Het Hemelvaarttoernooi wordt sinds 1979 elk jaar gehouden op Hemelvaartsdags. Het is een toernooi voor recreatieve en beginnende floretschermers van alle leeftijden. Het volgende Hemelvaarttoernooi wordt gehouden op 5 mei 2016.

Hieronder staan de uitslagen van de afgelopen jaren.

Het jaarlijkse Hemelvaarttoernooi, deze keer op 14 mei, was wederom weer een gezellig en geslaagd toernooi. Elk nadeel heeft zijn voordeel: er waren helaas wat minder inschrijvingen dan voorheen, maar daardoor kon iedereen flink wat potjes schermen.

De sfeer was weer goed, er werden heel wat contacten aangehaald en gelukkig konden er weer heel wat prijzen uitgedeeld worden!

Zonder de hulp van sponsoren en vrijwilligers was het niet gelukt dit toernooi te organiseren, dus nogmaals hartelijk dank voor de (financiële) hulp.

Op donderdag 29 mei was het tijd voor het 36eHemelvaarttoernooi in Veldhoven. Het toernooi werd zoals gewoonlijk gehouden in sporthal Den Ekkerman in Veldhoven.

Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben was er een filmploeg in de zaal. Zij waren bezig met het maken van een korte kinderdocumentaire. Het resultaat gaat in première op het Cinekid Filmfestival dat gehouden wordt tussen 9 en 18 oktober 2014. Later in het jaar zal hij ook uitgezonden worden door de KRO als onderdeel van Zapp.

Op Donderdag 9 mei was het zover. Het 35eHemelvaarttoernooi in Veldhoven. Het toernooi werd gehouden in sporthal Den Ekkerman in Veldhoven.

De bekers op de prijzentafel