Menu Sluiten

Contributie en lidmaatschap

De maandelijkse contributie voor de vereniging bedraagt in 2024:

jeugd 7 t/m 14 jaar € 19,50
jeugd vanaf 15 jaar en volwassenen
€ 21,50

Daarnaast is er een contributie voor het jaarlidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS). Lidmaatschap van de KNAS is voor elke schermer noodzakelijk in verband met de collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. Hierdoor kun je zonder zorgen schermen. Lees meer over de voordelen op de website van de KNAS.

De jaarlijkse KNAS-contributie bedraagt in 2024:

jeugd 7 t/m 20 jaar € 34,80
senioren vanaf 21 jaar € 69,60

 

Huur schermuitrusting

De club heeft een beperkte hoeveelheid schermmateriaal te huur. Ideaal om de periode te overbruggen als je nog niet zeker weet of je met deze sport door wil gaan. Wij gaan er van uit dat je na ongeveer een half jaar schermen een eigen uitrusting aanschaft.

De kosten van de uitrusting bedraagt 10 euro per maand, ongeacht het aantal uitrustingsstukken dat je gebruikt. Van het gehuurde materiaal blijft het wapen op de club. Het masker, de handschoen en de schermkleding kun je mee naar huis nemen.

Een 350 NW startersset (schermvest, masker, wapen) kost ongeveer tussen de 175 en 200 euro, geschikt voor wedstrijdschermers tot 12 jaar oud en voor recreatieve schermers van iedere leeftijd.

Lenen van materialen

Lenen kan altijd in overleg met de trainer. We maken hiervoor gebruik van een uitleenformulier.

Gebruik van beeldmateriaal op de website & Facebook

Als je lid wordt van En Garde, dan vragen we je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal gemaakt op wedstrijden, trainingen en evenementen.

Op verzoek kan een gebruikte foto altijd worden verwijderd of aangepast.