Onze schermzaal bevindt zich aan de Norenberg 21 in Veldhoven

Wij schermen op donderdagavond tussen 18:30 en 21:30 's avonds. Van 18:30 tot 20:00 is gereserveerd voor de jeugd tot en met 15 jaar. Vanaf 20:00 zijn de volwassenen en schermers vanaf 16 jaar aan de beurt.

Op de maandag bieden we momenteel ook een training aan van 20:00 tot 21:30 voor volwassenen en oudere jeugd.

7 maart geen jeugdtraining
7 maart verenigingskampioenschappen senioren sabel
1 april start cursus Sjors Sportief 7 t/m 15 jaar (maandag)
22 april geen training
25 april verenigingskampioenschappen senioren degen
29 april geen training
2 mei geen jeugdtraining
6 mei open training
30 mei geen training

E-mail adressen:

Voorzitter Saskia van Rijnswou Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor public relations en algemene vragen
Jeugd leraar Bart Smits Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor alle vragen over jeugdschermen
Wedstrijdsecretaris Henri Faber Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor wedstrijd uitnodigingen

Vertrouwenspersoon

Voor alle problemen die je niet rechtstreeks wil of kan bespreken, zoals pesten en seksuele intimidatie: Janneke Chen-den Burger ; e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Secretariaat schermvereniging Courage
Kees Haspelslaan 12
5626 HM Eindhoven

klik hier voor de Facebook pagina

Benieuwd naar de schermsport? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom eens kijken. 11 maart start er ook een nieuwe introductie cursus voor (jong) volwassenen. Ook als je nooit geschermd hebt kunnen we je zo wegwijs maken in het schermen

Voor het club lidmaadschap:

Download hier het inschrijfformulier en stuur het op naar:

Jurgen Geerlings
Kees Haspelslaan 12
5626 HM Eindhoven

of geef het af bij de training.

De eerste 3 maanden kun je gebruik maken van materiaal bij de scherm vereniging en is het enige wat je nodig hebt een T-shirt, lange sportbroek, en zaalschoenen

De contributie is per maand verschuldigd en bedraagt per maand:
jeugd            7 t/m 17 jaar    € 12,00
studenten     vanaf 18 jaar    € 12,00
senioren       vanaf 18 jaar    € 20,00

Naast de contributie voor Courage is er ook contributie voor het lidmaatschap van de schermbond (KNAS) verschuldigd. Deze contributie bedraagt voor 2018 per jaar:
jeugd          7 t/m 20 jaar    € 28,75
senioren      vanaf 21 jaar    € 57,50

Zoals u natuurlijk al weet, gaat het betalingsverkeer over op het Europese systeem SEPA. Ook schermvereniging Courage past zijn incasso's aan aan de nieuwe Europese incasso. De incassos voor de contributie zullen maandelijks ronde de 25e van de maand uitgevoerd worden. De incasso voor de KNAS contributie (in 2018 €57,50 voor leden van 21 jaar en ouder, €28,75 voor leden jonger dan 21) wordt uitgevoerd rond 10 februari 2018. Het mandaat nummer van de contributie incasso heeft de vorm CONT14-0001-0. De cijfers verschillen per lid.

De incasso voor de Vrienden van Courage wordt op 3 februari uitgevoerd. Het mandaat nummer van deze incasso heeft de vorm VVCO14-0001-0. Ook hier verschillen de cijfers per donateur.

Ons incassant ID voor deze incassos is NL63ZZZ402354210000. Ons IBAN nummer is NL17 INGB 0004 2007 84 en de Bank identificatie code (BIC) is INGBNL2A.